Fremgangsmetode

Udskriv

Tahindressing

Rør yoghurt, tahin og citronsaft sammen i en skål. Smag til.
Steg de saftfrie halve citroner på en meget varm og tør pande - til de er mørkebrune og karamelliserede. Skær dem i mindre stykker.
Skær blomkål og majroer i både. Vend dem i olie, salt og peber. Fordel grøntsagerne på en bageplade i ét lag. Bag dem i ovnen - til de er gyldne og med bid. Anret blomkål og majroer på et fad.
Steg kartofler i smør til de er let gyldne. Tilsæt hvidløg, salt og peber. Vend det godt sammen. Fordel de ristede kartofler på grøntsagerne. Dryp tahindressing over retten og pynt med jordbær og karamelisserede citroner - og evt. friskkværnet peber.

Tip

Retten kan serveres lun eller kold. Server evt. grillede squash eller grillede hvide asparges til.

Bagetid

Ca. 15-20 min. ved 260° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5890 kJ

Energifordeling:

Fiber: 56.3 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tahindressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.