Fremgangsmetode

Udskriv
Blend porretop, persille, ost og olie til en cremet pesto i en foodprocessor. Smag til med salt og peber.
Lynsteg porrer, grønkål og hvidkål i smørret på en meget varm pande. Grøntsagerne skal stadig have bid. Smag til med salt og lad dem køle lidt af før anretningen, så osten ikke smelter.
Anret rugbrødet med en skive ost på hver. Top med de lune grønsager og æblebåde. Drys med mandler og lidt friskkværnet peber - og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.