Fremgangsmetode

Udskriv
Lad olien blive varm i en stor pande og svits peberfrugt og hvidløg et par minutter. Tilsæt kartofler og porrer steg det godt. Tilsæt palmekål, koriander, harissa, salt og peber - og steg til kålen er smør. Smag til. Afkøl blandingen let.
Fordel grøntsagsblanding og ost på tortillaerne og fold dem på midten. Pensl tolaerne med brunet smør og bag dem sprøde i ovnen eller i en toaster.

Tip

Server evt. hummus, mynthe yoghurt og sambal oelek til taloaerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 26 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.