Fremgangsmetode

Udskriv
Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i smørret i en gryde i ca. 5 min. Tilsæt flødefraiche, kalvefond, sojasauce og peber og kog saucen igennem. Smag til og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10090 kJ

Energifordeling:

Fiber: 23.2 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 83 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.