Fremgangsmetode

Udskriv

Sennepssauce

Bring mælk og smør til kogepunktet. Drys saucejævner i under omrøring og kog saucen i ca. 1 min. - stadig under omrøring. Tilsæt sennep (evt. udrørt i lidt af mælken), salt og peber. Smag til med sukker og eddike.

Dampet torsk

Kom suppeurterne i et ovnfast fad. Læg fiskestykkerne herpå, drys med salt og damp fisken.

Braiseret savojkål

Lad smørret gyldne og steg savojkålen ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt æblejuice, æble og de øvrige ingredienser og lad det hele koge ved jævn varme i ca. 2 min. - eller længere hvis der ikke skal være bid i kålen.

Dampe torsk

Ca. 20 min. ved 89° - damp ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12720 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.5 g
Protein: 37 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 34 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sennepssauce

Dampet torsk

Braiseret savojkål

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.