Fremgangsmetode

Udskriv

Syltede svampe

Kom appelsinsaft, ingefær og krydderier i en lille tykbundet gryde og kog det ind til det halve ved kraftig varme. Tilsæt soja og lad det koge i ca. 5 min. Sigt krydderier og ingefær fra og kom lagen tilbage i gryden. Lad olien blive varm i en pande og rist svampene ved kraftig varme i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Hæld dem i syltelagen. Kom smørret i panden og lad det blive lysebrunt ved svag til jævn varme i ca. 20 min. - det skal dufte af nødder og må ikke branke. Hæld det brunede smør over svampe og lage og stil det til side.

Kartoffelpuré

Kog kartoflerne møre, hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos dem gennem en fin sigte (passér net). Kom kartoffelpuréen i en gryde sammen med ost, smør, mælk og varm det godt. Tilsæt salt og peber og smag til. .
Tag svampene op af lagen med en hulske og rist dem i en pande ved kraftig varme i ca. 4 min. Vend dem med bredbladet persille. Server Kartoffelpuréen med lidt syltede svampe på toppen

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9430 kJ

Energifordeling:

Fiber: 23.3 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 50 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede svampe

Kartoffelpuré

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.