Fremgangsmetode

Udskriv
Skær 3-4 snit i kanten af hver kalveskank. Brun skankerne i ovnen i en dyb gastronom. Tilsæt æblemost, kalvefond, løg, hvidløg, persillekviste, salt og peber og låg på gastronomen. Braiser skankene i ovnen til de er møre. Lad skankene køle lidt af og skær det reelle kød i grove stykker. Sigt fonden og skum fedtet af toppen.
Smelt smør i en pande og steg champignon ca. 5 min til de er gyldne. Tilsæt æbler og steg i yderligere 2 min. Kom kød, fond og champignoner i en gryde og varm det godt igennem. Vend persillen i inden servering.

Rodfrugtmos

Kog bagekartofler, selleri og persillerødder i en gryde ca. 30 min. - til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe af. Mos rodfrugterne og tilsæt mælk, salt, peber. Smag til.

Bruning

Ca. 5 min. ved 250°.

Braisering

Ca. 4 timer ved 150°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 64.5 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rodfrugtmos

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.