Fremgangsmetode

Udskriv
Steg de rensede svampe i olie ved kraftig varme, så de bruner godt. Køl svampene af på en stor flade, så de ligger i et lag og ikke trækker så meget væde. Hak de let afkølede svampe fint.
Bland svampe, mandler, kapers, rucola og persille i en skål. Rør det godt sammen med fløden og smag til med salt og peber.
Rist rugbrødet sprødt i ovnen og anret svampesalaten på brødet. Pynt med persille og mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4110 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.