Fremgangsmetode

Udskriv
Fjern de yderste blade af kålen og del den i 4 stykker. Fjern stokken og snit kålen i fine strimler. Smelt smørret i en tykbundet gryde sammen med eddike og vand. Kom kålen i gryden sammen med salt og krydderier og kog ca. 1 time under jævnlig omrøring - til den er mør. Smag kålen til med friskkværnet peber og evt. lidt ekstra salt og eddike.

Peberrodsskum

Pisk fløden til et let skum og smag til med rigelig peberrod, citronsaft, salt og peber.
Server kålen i små portioner som tilbehør og top op med peberrodsfløden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 77 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Peberrodsskum

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.