Fremgangsmetode

Udskriv
Vask ærtebælgene grundigt i koldt vand og kør dem igennem en juicepresser, så du får en flot grøn ærtejuice. Tilsæt olivenolie, salt og peber. Lad det trække i ca. 10 min. Smag til.

Syrnet estragonfløde

Kom fløde, citronskal og -saft, sukker, salt og peber i skål og til det tildækket i køleskabet i ca. ½ time - til det tykner. Vend estragon i den syrnede fløde og smag til.
Server suppen i små skåle eller glas og kom en skefuld syrnet estragonfløde på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7550 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 82 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syrnet estragonfløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.