Fremgangsmetode

Udskriv

Klatkager

Bland risengrød, æble, vanilje, kardemomme, citrusskal, sukker, mel og æggeblomme i en skål og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i rismassen. Lad smørret blive gyldent i en pande og bag 4 store klatkager.
Mos bærene sammen med sukker. Pisk fløden til et let skum og vend bærrene heri.
Skær de lune klatkager i mindre lagkagestykker. Server med bærcremen. Klatkagerne kan også spises kolde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8550 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 51 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Klatkager

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.