Fremgangsmetode

Udskriv
Pluk eller skær salater og sølvbeder i store stykker og anret på et stort fad.
Del hver blomme i 6 både og hver nektarin i 8 både. Steg blommer, nektariner og rosmarin i olivenolie. Det er vigtigt at stege frugten i små portioner, så den får en fin stegeskorpe. Rør ikke for meget undervejs, da frugten nemt kommer til at safte og derved bliver til kogt frugt i stedet for stegt frugt.

Dressing

Blend olivenolie, sennep, æbleeddike, salt og peber til en tyk vinaigrette og dryp den over salaten.
Anret den lune frugt på salatbladene og top op med store skefulde hytteost og friske hindbær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25.8 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 40 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.