Fremgangsmetode

Udskriv
Læg kalvenyrerne i en skål og hæld mælk over til det dækker kødet. Lad det stå på køl nogle timer, gerne natten over. Skyl nyrerene i vand. Fjern evt. fedt og hinder og skær kødet i skiver. Steg skiverne i smør ved jævn varme, drys med salt og peber.

Flødesauce

Steg løgene i smør sammen med anisfrø og stødt fennikel. Hæld fløden på og kog den op. Smag til med citronsaft, salt og peber. Sigt saucen.
Server de stegte kalvenyrer med smørstegte grøntsager og flødesauce.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 22330 kJ

Energifordeling:

Fiber: 40.5 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 75 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Flødesauce

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.