Fremgangsmetode

Udskriv
Vend flæskeskiverne i rasp. Smelt smørret i en pande og steg flæskeskiverne på begge sider - til de er gyldne. Anret skiverne på et fad og drys med salt. Steg flæskeskiverne færdig i ovnen til de er møre.

Persillesovs

Rør smør og mel sammen til en smørbolle, og kom den i en gryde sammen med mælken. Lun mælkeblandingen ved svag varme. Lav en jævning af koldt vand og jævner og hæld det i mælkeblandingen, mens mælken er lun. Tilsæt persille, salt og peber. Kog sovsen i ca. 20 min.
Server den panerede flæsk med persillesovs og kogte kartofler eller ovnbagte gulerødder og rødbeder.

Stegetid

Ved 140° (combi-ovn).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 305010 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33.9 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Persillesovs

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.