Fremgangsmetode

Udskriv
Vend spidskål og salt godt sammen. Lad det trække i en sigte i ca. en ½ time.
Giv piskefløde og sennep et kort opkog. Tilsæt kål, radiser og agurk og kog under omrøring i ca. 1 min. Smag til. Server den sprøde kålsalat sammen med fx. grillet kylling og nye kartofler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.