Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk fløden til let skum og vend den sammen med hytteost, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kålen heri sammen med appelsin og pære – gem lidt appelsin til pynt.
Anret salaten i en stor skål. Pynt med appelsin, pærer og hasselnødder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2830 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.