Fremgangsmetode

Udskriv

Jordskokkesalat

Lad olien blive varm og steg ⅔ af jordskokkerne i ca. 2 min. Tilsæt ærter, ⅔ af spinaten, spidskommen og salt og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Krydrede kikærter

Skyl kikærterne og lad dem dryppe af i en sigte. Bland dem godt sammen med paprika og salt og fordel dem på en plade med bagepapir. Fordel smørret herpå og bag kikærterne midt i ovnen til de er knasende sprøde - vend i dem af og til.

Flødefraicheskum

Pisk flødefraiche, salt og friskkværnet peber til et let skum.
Fordel de sidste spinatblade på et fad. Vend de rå jordskoktern i den lune salat og anret den på spinaten. Drys med kikærter og server straks med ristet brød og flødefraicheskum til.

Bagetid for kikærter

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 103.5 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 36 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Jordskokkesalat

Krydrede kikærter

Flødefraicheskum

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.