Fremgangsmetode

Udskriv
Lad olien blive varm i en stor gryde. Svits løgene i ca. 2 min. og tilsæt perlespelt og svits i ca. 1 min. Tilsæt hvidvinen, lad det koge næsten væk og tilsæt halvdelen af bouillonen. Lade retten simre til væsken er næsten optaget af kernerne. Bouillon tilsættes efterfølgende. Tilsæt rodfrugter og tag retten af varmen mens kerner og rodfrugter stadig har bid. Vend cremefraiche, størstedelen af osten og krydderurter i retten. Smag til med citron, salt og peber.

Rosenkålstopping

Bland rosenkålsbladene med citronsaft, salt og peber. Vend hasselnødder, resten af osten og krydderurter i og server til speltottoen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 23760 kJ

Energifordeling:

Fiber: 87.4 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rosenkålstopping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.