Fremgangsmetode

Udskriv
Kom bacon i en kold pande og steg det ved jævn varme i ca. 5 min. til det er sprødt og gyldent. Tag bacon op, men lad lidt af fedtstoffet blive tilbage i panden. Kom løg og hvidløg i panden og steg det i 2 min. Tilsæt fløde, salt og peber i panden og bring det i kog. Pisk æg og 100 g af osten sammen i en skål.
Kog spaghettien efter anvisningen, den skal være mør, men ikke blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden sammen med ærterne. Vend først den varme flødemasse og dernæst bacon og æggeosteblandingen i spaghettien. Smag til og server straks sammen med resten af osten og tomatsalaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 26270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomatsalat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.