Fremgangsmetode

Udskriv
Mariner kyllingen i yoghurt, salt og peber. Lad kyllingen marinere nogle timer eller natten over.

Marinerede blomkål

Skær blomkålen i tynde skiver på mandolinjern eller pålægsmaskine. Bland sukker og lagereddike, så sukkeret smelter. Hæld lagen over de tyndt skårne blomkål og lad sylte minimum en dag og gerne op til en uge.
Kom mayo, skyr, ansjoser og kapers i en foodprocessor og kør det hele til en chunky dressing. Smag til med friskkværnet peber.
Steg kyllingen i en pande, kipsteger eller i ovnen ved høj temperatur i kort tid, så yoghurtmarinaden tager farve og kyllingen stadig er super saftig. Lad kyllingen køle af før servering.
Del salathovederne i halve og anret på et stort fad eller på portionstallerkner. Anret på hver salat 30 g dressing, ca. 65 g kyllingelår i skiver, 50 g drænet blomkål, 20 g sprøde rugchips og 10 g digekrone-spåner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 46.2 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 57 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marineret blomkål

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.