Fremgangsmetode

Udskriv

Solbær-blåbærkompot

Bring solbærpuré, sukker og vand i kog. Tilsæt blåbær og kog i ca. 30 sek. Lad kompotten køle af og tilsæt chiafrø.
Kom skyren i 10 glas og fordel solbær-blåbærkompotten som topping. Pynt med ristede mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 38 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 19 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Solbær-blåbærkompot

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.