Fremgangsmetode

Udskriv
Hæld olien i en stor gryde og varm den op til 130°. Fritér i flere omgange kartoflerne 5–10 min til kartoflerne er bløde uden at have taget farve. Tag kartoflerne op og lad dem afdryppe i en perforeret gastrobakke eller på papir. Varm olien op til 190°. Fritér kartoflerne igen sammen med chiliskiverne til kartoflerne er gyldne og sprøde. Ryst overskydende olie af. Drys med salt og salatløg og server med ketchup og cremefraiche.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 65.1 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.