Fremgangsmetode

Udskriv
Giv kålen et hurtigt opkog i godt saltet vand. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af.
Steg løg og hvidløg lysebrune med smør i en tykbundet pande eller på kip-steger. Tilsæt kartofler, ras el hanout, salt og peber og lad det stege ca. 10 min. Skær kålen i grove stykker og bland ned i kartoflerne. Vend det hele godt sammen og dæk med et låg. Lad retten småsimre til kartofler og kål er helt mørt. Smag evt. til med mere krydderi.
Kom bixen i et smurt, ovnfast fad og lav små fordybninger til æggene. Slå æggene ud og kom et i hvert hul. Dæk retten med bagepapir og sæt fadet i ovnen - til æggene er perfekt blødkogte.

Dressing

Bland dressingen sammen og juster med vand til passende konsistens. Dryp dressingen over bixen, så man stadig kan se æggene og server straks.

Bagetid

15-25 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13060 kJ

Energifordeling:

Fiber: 70.7 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Tilbehør

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.