Fremgangsmetode

Udskriv
Læg kartofler, løg, timian, muskatnød, salt og peber taglagt i en halv gastronom eller i en foliebakke. Hæld fløden over kartoflerne. Bag flødekartoflerne til de er møre og fløden er dejlig cremet.

Ud af huset - take away

Skal flødekartoflerne ud af huset, vil vi anbefale en opvarmning i ca. ½ time ved 175° - varmluft.

Tip

Du kan sætte dit eget touch på dine flødekartofler. Prøv fx at tilsætte stegt bacon, friske krydderurter, grillede peberfrugt eller squash i tern, soltørrede tomater eller gratiner flødekartoflerne med ost.

Bagetid

60 - 75 min. ved 150° - varmluft

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20740 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.1 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 68 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.