Fremgangsmetode

Udskriv
Kom kartofler i en gryde med vand, salt og laurbærblade. Kog kartoflerne 8-10 min., sluk for gryden og lad kartoflerne trække færdig.
Filetér bakskuld mens kartoflerne koger, og skær fileterne ud i små tern. Rist bakskuld i smør ca. 2-3 min. på en pande - til de er sprøde og gyldne.

Skyrcreme

Kom skyr og fløde i en skål og rør det til en glat creme. Tilsæt honning, citronskal, salt og peber. Smag til.
Skær kartoflerne i halve og anret med skyrcreme og ristet bakskuld på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8550 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 39 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Skyrcreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.