Fremgangsmetode

Udskriv
Smelt kokosfedt i en tykbundet gryde og steg løgene til de er let karamelliserede og fyldt med umami-smag. Tilsæt kartofler, kålrabi, hvidløg og ingefær og rist det hele i nogle minutter. Tryk citrongræsset hårdt så det åbnes, fx med et tungt knivskaft, så aroma og saft kan trænge ud i retten. Tilsæt citrongræsset, sammen med fiskesauce og rød curry. Vend karryen grundigt med grøntsagerne og tilsæt vand. Lad retten simre under låg i 10-15 min. – eller til grøntsagerne er næsten møre, men stadig har bid. Tilsæt kokosmælken og lad det hele koge uden låg, så sovsen tykner og grøntsagerne bliver møre. Tilsæt lige inden serveringen de snittede forårsløg eller porretop, limesaft og friskkværnet peber og smag sovsen til, evt. med mere fiskesauce og rød curry efter behag.

Ananassalsa

Bland ananas, koriander og chili og server ved siden af retten sammen med en skål hytteost.
Server retten rygende varm i dybe tallerkener. Top op med ananassalsa og hytteost.

Tip

Spis gerne retten sammen med en sprød kålsalat.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 63.1 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ananassalsa

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.