Fremgangsmetode

Udskriv

Grønkålschips

Riv de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl bladene grundigt og tør dem godt. Riv bladene i mundrette stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Spray grønkålsbladene med et tyndt lag fedtstof. Bag dem midt i ovnen. Tag grønkålen ud og drys med salt.

Smørstegt brød

Skær skorpen af og del hver brødskive i 3 aflange skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist brødskiverne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - til de er gyldne.
Fordel cremefraiche på brødskiverne. Top med grønkålschips og rogn. Pynt med karse og server straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.9 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 68 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grønkålschips

Smørstegt brød

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.