Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk skyr og fløde sammen til et let skum.
Kog vand og sukker klart sammen med citronskal. Lad sukkerlagen køle lidt af, og tilsæt æg og æggeblommer under piskning. Legér massen over svag varme til højst 85°, kom æggeskummet i en skål og lad det køle af. Udblød husblassen og smelt den ved svag varme sammen med citronsaften.
Afkøl æggemassen til under 35° og vend den sammen med skyr-flødeskummet. Tilsæt husblasblandingen.
Anret fromagen i små skåle og lad dem sætte sig i køleskabet i ca. 4 timer.

Knas

Rist flagerne i smør, og drys sukker over. Hak chokoladen fint, tag panden af varmen og rør chokoladen i. Lad det køle af og kør flagerne kort på en blender.

Æblekompot

Kom æblerne i en gryde sammen med vand og sukker, lad dem koge til kompot ved svag varme under omrøring. Køl æblekompotten ned og server den i glasset med fromage og knas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19330 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Knas

Æblekompot

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.