Fremgangsmetode

Udskriv

Havtorn-brombærsirup

Kom ahornsiruppen i en lille gryde og kog den uden låg i ca. 8 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tag gryden af varmen og kom havtorn og brombær i. Vend forsigtigt rundt og lad siruppen køle af.

Sprøde rugflager

Vend rugflager, smør og sukker godt sammen. Kom rugflagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - rør af og til. Lad de sprøde rugflager køle helt af.
Anret skyr i små skåle og hæld havtorn-brombærsirup over lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 31.4 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 18 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Havtorn-brombærsirup

Sprøde rugflager

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.