Fremgangsmetode

Udskriv
Del fisken i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad (ca. 30 x 50 cm) Drys med salt og peber.

Thaifløde

Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde. Kog grøntsagerne ca. 2 min. Fordel grøntsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen ca. 15 min. ved 160° - varmluft.
Læg limebåde på fadet, server fisken med nudler og pynt med korianderblade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 53.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Thaifløde

Pynt

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.