Fremgangsmetode

Udskriv

Pandekagedej

Blend sukker, hyldeblomster og citronskal og sæt til side. Pisk æg og mel sammen til en helt glat blanding. Tilsæt det blendede hyldeblomstsukker og rør godt. Tilsæt det varme smør under piskning sammen med mælk og salt. Lad dejen hvile i mindst ½ time og tilsæt evt. lidt mere væde. Dejen skal være ret tynd, så pandekagerne bliver tynde og fine. Bag pandekagerne på en varm pande. Brug lidt smør til stegning af den første pandekage. Derefter er fedtstof unødvendigt.
Rens ribsene for stilke og mos dem let med vaniljesukkeret. Bland hurtigt bær og yoghurt i en skål. Server pandekagerne lune, toppet med friske jordbær og ribscreme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15670 kJ

Energifordeling:

Fiber: 30.8 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pandekagedej

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.