Fremgangsmetode

Udskriv

Teriaykigris

Brun svineskanken af i en tør pande eller i ovnen. Bland løg, hvidløg og teriyakisauce, vend det med skanken og gnid det godt i kødet. Braiser skanken tildækket ved lav temperatur i ovnen. Kødet skal være mørt og falde fra benet. Pil kødet fra skanken og pluk det i strimler. Sigt saucen fra og kog det ind i en gryde til det er let sirupsagtigt. Bland det sammen med kødet og lad det hele afkøle let. Smag til med friskkværnet sort peber.
Kom rødkål, salt og kirsebæreddike i en skål og ælt det godt, så kålen falder sammen. Det er vigtigt at kålen er skåret i lange tynde strimler, så den bedre hænger sammen i sandwichen. Bland figner i rødkålen og smag evt til med lidt mere kirsebæreddike.

Wasabidressing

Bland wasabi, fraiche og blommesauce. Lun eller rist sandwichbrødene. Smør top og bund af sandwich med ca. 35 g wasabidressing og læg sandwich sammen om ca,. 60 g rødkålssalat og ca. 70g kød.

Stegetid

2-3 timer ved 150° - eller ved lavere temperatur i længere tid.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 70.5 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Teriaykigris

Wasabidressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.