Fremgangsmetode

Udskriv
Skær rødbederne i både og gnid dem med olie og salt. Bag dem i ovnen til de er møre.
Kog vand, sukker, eddike og sennepsfrø op. Tag gryden af varmen. Kog de gule beder i letsaltet vand. Skær dem i både, læg dem i lagen og lad dem stå i min. 2 timer.

Mayonnaise

Kør osten med olien og de øvrige ingredienser til en glat mayonnaise.

Servering

Læg mayonnaisen i bunden af et fad. Læg de 2 slags beder, brombær, smuldret salatost og urter lagvis ovenpå.

Bagetid

Ca. 25 min ved 170°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52.9 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 74 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mayonnaise

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.