Fremgangsmetode

Udskriv
Vask rosenkålen og fjern de yderste, mørke blade. Snit rosenkålen meget fint og ”ælt” kålen med salt og æbleeddike.
Vend forsigtigt rosenkål, kylling, glaskål, æbler og peber sammen i en stor skål.

Kærnemælksfløde

Blend kærnemælk, mayonnaise, fløde, salt og peber til en skummende dressing.
Anret salaten på et fad, dryp dressingen over og server med groft rugbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15570 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kærnemælksfløde

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.