Fremgangsmetode

Udskriv

Sprængte andelår

Kom hvidløg, timian, rosmarin, laurbær, enebær og peber i en morter og knus det groft. Vend massen med sukker og salt og bland det hele grundigt med andelårene. Læg de krydrede andelår i køleskabet i 24-36 timer. Kom andelårene i en gastrobakke med lidt vand eller bouillon. Dæk med bagepapir og derefter folie eller låg og bag i ovnen 2-3 timer ved 150° til andelårene er helt møre og kødet nemt falder fra benene. Lad kødet køle af i suppen før det plukkes i små stykker og skilles fra ben og skind (ca. 400 g kød). Husk at gemme suppen.
Opvarm en tykbundet pande med olivenolie og steg rosenkålen i små portioner med timian, salt og peber, til de er lysebrune på alle flader og er blevet let mørnet. Det tager 6-7 min. Hæld kålen ud på et fad og lad den køle af.

Dressing

Bland fløde, eddike og appelsinskal. Lad fløden tykne i ca. 10 min. og tilsæt herefter sennep og salt. Anret hjertesalaten på et stort fad sammen med det plukkede andekød. Bland kål og appelsin og anret over kødet. Dryp med al dressingen og drys med de sukkersyltede tyttebær.  

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6320 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 28 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sprængte andelår

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.