Fremgangsmetode

Udskriv

Dag 1 - Urtesaltet kylling

Kør salt, peber, timian og laurbærblade i en foodprocessor og bland kyllingelårene med krydderierne. Lad lårene marinere til næste dag.

Daf 2 - Urtesaltet kylling

Steg kyllingelårene i ovnen - til kødet er gennemstegt. Lad kyllingen køle af, pil kødet fra benene og skær det i mindre stykker.

Dressing

Bland en dressing af mayonnaise, skyr, fløde, citronsaft, merian, salt og peber.
Vend grønne og hvide bønner i dressingen og til sidst kyllingen. Smag det hele til og tilsæt evt. mere merian, salt og peber. Anret på et stort fladt fad og drys med løgtop eller purløg.

Stegetid

1-1½ time ved 150°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 38 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Urtesaltet kylling

Dressing

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.