Fremgangsmetode

Udskriv
Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min.
Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser sammen. Tilsæt salt, peber og lage fra drueagurkerne. Smag til. Server salaten med ristet rugrbød til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 34 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 17 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.