Fremgangsmetode

Udskriv

Rugbrødsdrys

Hak rugbrødet fint i en foodprocessor. Rist det hakkede rugbrød i ovnen ved 200° i 5-6 min., til det er knasende sprødt - vend rundt et par gange undervejs. Lad rugbrødet køle af og bland det med muscovadosukker og frysetørrede hindbær.
Fordel skyren i 10 glas og fordel rugbrødsdrysset som topping. Pynt med bær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 42 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 5 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugbrødsdrys

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.