Fremgangsmetode

Udskriv

Topping

Hak mandler, abrikoser og figner i passende stykker. Bland det sammen og stil til side.

Rug-byggrød

Kom rugflager og koldt vand i en gryde. Bring det til kogepunktet og lad det simre 5 minutter. Tilsæt bygflagerne og salt. Giv et hurtigt opkog under omrøring. Fjern gryden fra varmen og lad grøden trække i 10 minutter. Juster evt. konsistensen med mere vand og smag til med salt.

Ingefærfløde

Bland fløden med ingefær og sukker. Kom en skefuld grød i hver tallerken. Dryp med ingefærfløde og drys med mandler og tørret frugt. Grøden kan også serveres med æble eller friske bær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 64 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 27 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Topping

Rug-byggrød

Ingefærfløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.