Fremgangsmetode

Udskriv
Kog kamutkorn i æblejuice og salt i ca. 25 min eller til de er møre, men gerne med lidt bid. Hæld evt. overskydende juice fra og lad kamutkorne køle af. Bland kamutkorn, rødkål, rosenkål og tranebær godt sammen - gem lidt tranebær til pynt.

Flødevinaigrette

Pisk piskefløde, sennep, eddike, honning, salt og peber godt sammen. Smag til.
Vend dressingen i salaten og anret i et stort fad. Pynt med tranebær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8410 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33.4 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Fløde vinaigrette

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.