Fremgangsmetode

Udskriv
Skyl bærrene, og fjern blomst og stilke. Kom bærrene (undtagen hindbær) i en gryde med vand og sukker, rør godt rundt. Lad bærrene trække i et par timer, så de safter.
Sæt gryden over ved svag varme, og lad bærrene komme i kog, skum af, og lad bærrene koge i 2-3 min. Træk gryden af varmen og rør forsigtigt hindbærrene i, så de forbliver så hele som muligt. Jævn grøden let med kartoffelmel rørt op i lidt kold vand. Hæld grøden i serveringsskåle og drys med et tyndt lag sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl i køleskabet. Server rødgrøden med piskefløde eller god vaniljeis.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10170 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 32 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.