Fremgangsmetode

Udskriv
Kog fløden med pastinakker i ca. 1 time ved jævn varme og under låg. Det er vigtigt, at låget holder tæt, da pastinakkerne ellers vil blive brune. Sigt fløden.
Blend fløde, ost og urter til en jævn blanding. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt kogt pastinak, hvis saucen er for tynd, til den ønskede konsistens.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 7 %
Fedt: 89 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.