Fremgangsmetode

Udskriv
Hak rødbedestrimlerne fint. Varm olien godt op og sauter halvdelen af rødbederne og skalotteløg i ca. 5 min. Tilsæt rødbedesaft og lad blandingen simre i ca. 15 min. - eller til rødbederne er møre. Vær opmærksom på at den ikke koger tør - tilsæt evt. mere saft. Afkøl rødbedeblandingen.
Tilsæt skyr, drueagurker (gem lidt til pynt), løg, persille, sennep, honning, salt og peber til rødbedeblandingen. Smag til og pynt med drueagurker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5540 kJ

Energifordeling:

Fiber: 29.9 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 24 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.