Fremgangsmetode

Udskriv
Kog rødbederne til de er helt møre og smut skindet af. Lad rødbederne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost, salt og eddike. Blend til blandingen er helt glat. Smag til.
Kom rødbedehummus i et glas, pynt med tranebær og sorte løgfrø og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.5 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.