Fremgangsmetode

Udskriv

Spicy kefir

Rør kefir sammen med chili, hvidløg og salt. Smag til.
Lad olien blive godt varm i en stor gryde. Frittér rispapiret til det puffer op. Dryp herefter af på køkkenrulle eller fedtsugende papir. Drys chipsene med salt og chili. Server straks da chipsene er bedst nypuffede. De kan blive bløde af at ligge.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6280 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.1 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 79 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Spicy kefir

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.