Fremgangsmetode

Udskriv
Lad laksefileten tø halvt op i køleskabet. Skær laksen i 1 cm skiver og kom dem i et fad. Knus fennikelfrø, dildfrø og peberkorn til et groft pulver. Bland med sukker og salt. Vend lakseskiverne i krydderblandingen og stil fisken tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.

Brøndkarsedressing

Rør ymer, farin og salt sammen. Vend brøndkarse i og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Anret den rimmede laks i et fad på en bund af ærteskud og pynt med stenbiderrogn. Server sammen med brøndkarsedressing.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10265 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.7 g
Protein: 41 %
Kulhydrat: 10 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brøndkarsedressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.