Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk æggene let. Tilsæt kerner, frø, mandler, nødder, ost og salt. Bland det grundigt sammen og hæld det i en velsmurt bagepapirsbeklædt form. Eller tilsvarende små forme og bag brødet midt i ovnen.

Tips

Du kan godt bruge en rest ost fra buffetten da det opvarmes under bagning. Kerner, nødder og frø kan blandes efter eget ønske - blot skal der være 600 g i alt. Du kan også tilsætte æbletern eller revne gulerødder, efter behag, for lidt mere sødme.

Bagetid - for stort brød

Ca. 1 time ved 160° - varmluft. (Bagetid for små brød: Ca. ½ time ved 160° - varmluft).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17250 kJ

Energifordeling:

Fiber: 50.1 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 15 %
Fedt: 66 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.