Fremgangsmetode

Udskriv
Rabarberkompot Skær top og bund af rabarberne, skyl rabarberstilkene og skær dem i stykker på 2-3 cm. Kom rabarberne i et ovnfast fad og vend dem med sukker, udskrabede vaniljekorn, den flækkede vaniljestang, citronskal og -saft. Bag dem i ovnen ved 150° C i 15-20 min. Afkøl de bagte rabarber. Grønt sukker Vask og aftør jernurt grundigt, det er meget vigtigt at jernurt er helt tørt ellers bliver sukkeret vådt og klumpet. Kør sukker og jernurt til grønt sukker i en foodprocessor. Server de bagte rabarber med letpisket fløde og lidt grønt sukker på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16660 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rabarberkompot

Grønt sukker

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.