Fremgangsmetode

Udskriv

Rabarber

Vakuumer rabarberstykkerne i en pose med sukker, citronsaft og ingefær. Placer posen med rabarber i en gryde med vand til det dækker, og kog til rabarberen virker mør, men ikke for blød. Køl rabarberne ned.

Ingefærknas

Bland alle ingredienserne til en crumble og fordel dejen på en plade med bagepapir. Bag til crumblen er gylden.

Syrnet fløde

Bland vaniljekorn og sukker. Kom vaniljesukkeret i flødefraichen og pisk det til et let skum.

Anretning

Placer hvert element ved siden af hinanden på en tallerken og pynt med friske urter og spiselige blomster.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 26120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 41.2 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 56 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rabarber

Ingefærknas

Syrnet fløde

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.