Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk havtorn, olie, salt og peber sammen i en skål.
Skær jordskokkerne i tynde skiver på en grøntsnitter eller på mandolinjern. Vend straks med havtorn, så syren fra frugten forhindrer at skokkerne bliver brune. Vend forsigtigt æblerne i skokkerne sammen med tynde strimler af abrikos. Smag salaten til og anret på flade fade.
Bland fløde og sennep i en skål og pisk det let skummende. Tilsæt grofthakket persille, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen hen over salaten og drys med de hakkede mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13980 kJ

Energifordeling:

Fiber: 64.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 18 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.